Projekt tartalma:

A projekt sikeres megvalósításával terjeszkedési stratégiánk sikere garantált, hiszen egy új modern eszközparkkal tudjuk biztosítani bővített piaci
jelenlétünket. A sikeres piac bővítés megvalósítása pedig cégünk fenntartható, hosszú távú működését, létszámunk megtartását és
növelését eredményezi.

Támogatás mértéke:

70%

Projekt befejezési dátuma:

2022.12.31

Kedvezményezett neve:

            One Two Free Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:

Fejlesztés az üzleti és termelési kihívásokhoz a One Two Free Szoláltató Kft.-nél

Szerződött támogatás összege:      

26 600 000 Ft

Támogatás mértéke:

70,00 %

Projekt tartalma:

One Two Free Kft (G3 Studio) jó ideje a magyar média, reklám stúdió élet résztvevője. Divat és kreatív reklám anyagok fotózásával forgatásával foglalkozunk. Stúdiónk, eszközparkunk idővel elhasználódott ezért új, erősebb technikával és környezettel nemzetközi szinten is kimagasló szintre kívánjuk emelni a színvonalunkat.

A projekt megvalósításával a divatszakmában, divat- és formatervezés területén szeretnénk tovább bővülni, jelenlétünket erősíteni.

Mindehhez komplex beruházás szükséges, gépparkunk és környezetünk fejlesztésével a nemzetközi vezető szintet tudjuk elérni, ezáltal lehetőségünk lesz felvenni a versenyt a világpiacon a többi résztvevővel. Megfelelő technikai háttérrel hamarabb eredményeket tudunk produkálni, mind kapacitásunk mind a munkánk minősége emelkedni tud.

A fejlesztéssel rövidülnek munkafolyamatink, magasabb minőségben szolgálhatjuk ki a divatszakmát, azonnal tudunk eredménytermékeket, mintákat nyomtatni és a legkorszerűbb világítástechnikával, valamint az IT támogatottsággal vállalhatjuk nemzetközi megkereséseinket.

Fenntarthatóság érvényesülése: energiamagtakarítás a villamos korszerűsítéssel és új világítással, környezetbarát nyomtatási technológia alkalmazása, új IT eszközökkel egyes munkafolyamatok további digitalizálása valósul meg.

 

Projekt befejezési dátuma:

2022.04.30.

Projekt azonosító száma:

VEKOP-1.2.7-20-2021-00061